top of page
Studenter utenfor gikk i regnet

BTS Idrett

Idrettslaget ved HVL Bergen

Mye mer enn bare studier!

BTSI er studentidrettsforeningen på Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Som studentidrettsforening ligger fokuset vårt på å samle studenter fra ulike studier gjennom å drive idrett. Vårt mål er å levere et bra idrettstilbud til alle studentene våre.

Hos oss er alle velkommen, uansett om du er en erfaren fotballspiller eller en nybegynner i tennis. Vi vektlegger at alle våre medlemmer skal få et sosialt utbytte av å være en del av BTSI, og vi arrangerer ulike arrangementer gjennom året for alle lag.

BTSI tilbyr et stort utvalg av idretter, alt fra ballsporter som fotball til cheerleading og klatring. Vi vet at studentidrett er viktig for studietiden, så finner du ikke idretten du kunne tenke deg, er BTSI er alltid åpen for nye idretter. Vi hjelper deg selvfølgelig med å starte opp et nytt lag. Da er det bare å sende oss en e-post (btsi@btsi.no)!

 

Alle lagene har åpne treninger i starten av semesteret så da er det bare å spenne på seg treningstøyet og bli med. For å være en del av et av lagene kreves det at du betaler inn medlemskontingent som idrettslaget setter.For mer informasjon rundt lagene og treningstidene kan det være lurt å søke opp sidene deres på Facebook. Disse finner du ved å søke etter f.eks. «BTSI håndball» (husk BTSI foran).

Hvert år velges det inn et nytt styre som skal drive BTS idrett. Styret består av leder, nestleder, sekretær- og webansvarlig, hall- og utstyrsansvarlig, markedsansvarlig, arrangementansvarlig og økonomiansvarlig. Styret står for den daglige driften og ansvaret for at BTSI skal tilby det beste av studentidrett. Årsmøtet er i slutten av februar . BTSI er alltid på utkikk etter lidenskapelige mennesker så ikke nøl med å søke dersom det frister.

Vi garanterer samhold, idrettsglede og vennskap. Bli en del av gjengen!

bottom of page