top of page
Vinterlekene-2020-3mp-39.jpg

BTS Vinterleker 2024

BTS Vinterleker er årets arrangement hvor studenter fra HVL reiser felles opp til Storefjell. Dette er en tur fylt med aktiviteter, underholdning og ekstremt god stemning!

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok

Hotelltur med studenter fra alle studier ved HVL

Bli med på afterski med andre studenter ved HVL

Fylt med morsomme aktiviteter og underholdning

Få mange nye venner fra hele HVL

Informasjon

Under finner du mer informasjon om hva som skjer under BTS Vinterleker 2024

storefjell_bilde_edited.jpg

Storefjell Resort Hotel ****

Storefjell Resort Hotel er et firestjerners hotell som ligger sentralt på Golsfjellet. Her skal alle på Vinterlekene bo under samme tak. Hotellet kan skilte med deilig frokost- og middagsbuffet, badeland, nattklubb, sykestue, dagligvarebutikk, skisenter og alt annet for et godt opphold hele 1001 m.o.h! 

Alt dette har vi helt for oss selv!

Vinterlekene-2020-3mp-95.jpg

Skimuligheter

Alle har mulighet til å ta med egne ski/snowboard og disse vil ligge trygt låst inne i en garasje når de ikke er i bruk. Man kan også leie ustyr på hotellet for 140kr, men det er begrenset antall så helst ta med selv.

Har man ikke ski/snowboard kan man også leie dette hos BUA som har flere steder de holder til i Bergen, helt gratis!

Buss.webp

Transport

Alle resier felles opp til Storefjell i buss. Her har man mulighet til å bli kjent med andre studenter, samt gjøre seg klart til ankomst!

Det er dessverre ikke mulig å kjøre privat bil opp da det ikke er nok parkeringsplasser.

Aktiviteter
Alt er inkludert i prisen!

Konserter

I løpet av BTS Vinterleker vil du få muligheten til å synge for full hals på ulike konserter. Det vil bli en god miks av ulike typer musikk og konsertområder, slik at du aldri vil kjede deg! 

Badeland

Hotellet har et eget badeland med boblebad, vannsklie, flere basseng og egen bar. Her vil det også bli spilt musikk og det vil absolutt være god stemning! 

Mat

Ved oppholdet vil du få frokost- og middagsbuffet som blir servert i restauranten til Storefjell Resort Hotel, her er det noe for enhver smak! I tillegg vil det bli grilling i bakken, samt nattmat etter en gøy dag fylt med nye opplevelser. 

Skitrekk

Det er et eget skitrekk rett ved hotellet som kun du som deltaker får bruke i fred og ro. Her kan man blant annet stå på ski, snowboard, ake eller ha snøballkrig! Selvfølgelig blir det ulike konkurannser. De har også preparerte løyper om man ønsker å gå på langrennski.

bottom of page