top of page

Om BTS

Hva og hvem er BTS?

valgmøte-1.jpg
Vinterlekene-2020-3mp-105.jpg
Jam-2019-3mp-5.jpg
28238917_2019596048080695_37660946222922

Om oss

BTS er Studentersamfundet ved Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Der Høgskulen står for det faglige, står BTS for det sosiale for studenter ved HVL. BTS er Norges nest eldste studentorganisasjon, stiftet i 1877. Vi har lange tradisjoner som har formet organisasjonen opp gjennom årene og gjør oss til det vi er i dag. Mange av tradisjonene lever fortsatt i beste velgående, og våre mest kjente er forbundet med 17. mai. Vi har en representant i 17. mai-komiteen og har gjennom årenes løp vunnet flere priser i prosesjonen. Vår satireavis TVIST-dotten blir gitt ut hvert år på 17. mai. I tillegg bidrar vi med flåter til prosesjonen.

 

Les mer om vår historie her.

 

BTS består utelukkende av frivillige studenter som ønsker å bidra til å gjøre sin egen og andre studenters studietid så bra som mulig. Det jobbes hardt med å fylle alle studenters behov og ønsker, gjennom en rekke aktiviteter og muligheter. Dette kan være alt fra å strikke sokker til barneavdelingen på Haukeland til å handle aksjer med aksjegruppen Invest. Vi gjennomfører valg en gang i semesteret, der DU kan stille, og få deg et verv. Send oss en melding om det er noe du lurer på. Vi slår gjerne av en prat!

 

Ønsker du å finne ut mer om de forskjellige gruppene, kan du finne dette her.

Samarbeidspartnere

Boblefotball Bergen logo

Boblefotball er en helt ny og morsom aktivitet som kan spilles av alle! Denne aktiviteten byr på mye fart, sprett og moro – samtidig som du får deg en god treningsøkt! Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler som dekker spilleren fra livet og opp.
Studentene ved HVL får 20% rabatt ved bestilling av timebooking ved fremvisning av gyldig studentbevis.
For mer informasjon og booking: www.bergenboblefotball.no
Telefonnummer: 47 61 94 23
Epost: post@bergenboblefotball.no

 
En time i Bergen Boblefotballs idrettshall inkluderer:
– 8 bobler
– Halleie
– Musikkanlegg
– Garderober/dusj
– Fotball
– Vester
Det er også muligheter for serveringsrom m/pizzabestilling.

Los Tacos logo

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri. Konseptet vårt henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”. De har spesialisert seg på burritos, men tilbyr også tacos, nachos, bowls og churros. Som student ved HVL får du 20% på all mat og dispenser brus ved fremvisning av gyldig studentbevis! Bestiller du via Los Tacos legger du inn promokoden HVL2019 for å få tilsvarende rabatt.


Som samarbeidspartner kan Los tacos også tilby catering.


For mer informasjon: http://lostacos.no/

Pizzabakeren logo

Alle organisasjoner og linjeforeninger som har avtale med BTS får bruke kundeavtalen vår med Pizzabakeren. For mer info om hva denne avtalen går ut på ta kontakt med Eksternansvarlig i BTS. Pizzabakeren har også rabatter til alle studenter ved fremvisning av gyldig studentbevis. Du får valgfri stor pizza til 159,-. 

NB: En pizza per studentbevis.

Telefonnummer: 55 27 07 00.

Hvor finner du oss?

Kontoret til BTS befinner seg på campus Kronstad, på Studenthuset vegg i vegg med Kronbar. Bygget blir også omtalt som H-bygget. Her er det bare å komme innom for en hyggelig prat, lån av diverse utstyr eller dersom du selv ønsker å bli med i BTS.

kart.PNG

Sponsorer

Akademika logo

Akademika er din bokhandel på campus Kronstad! Vår butikk på HVL har alt du trenger til dine studier på høgskolen. I semesterstart har vi mange gode tilbud, enten pakketilbud eller enkeltvis.

Last ned Akademika-appen i dag og få 50% på hver femte bok du kjøper med bokkortet.

Kulturstyret Bergen logo

Kulturstyret er Velferdstinget i Bergens utøvende organ for kulturpolitikk.

De bevilger årlig rundt 2,2 millioner kroner til studentkulturen i Bergen. Kulturstyret skal bidra til å styrke den kulturelle aktiviteten og det sosiale tilbudet til bergensstudenter tilknyttet Studentsamskipnaden på Vestlandet – Sammen.

bottom of page