Samarbeidspartnere

Fordelsavtaler

Boblefotball er en helt ny og morsom aktivitet som kan spilles av alle! Denne aktiviteten byr på mye fart, sprett og moro – samtidig som du får deg en god treningsøkt! Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler som dekker spilleren fra livet og opp.

Studentene ved HVL får 20% rabatt ved bestilling av timebooking ved fremvisning av gyldig studentbevis.
For mer informasjon og booking: www.bergenboblefotball.no
Telefonnummer: 47 61 94 23
Epost: post@bergenboblefotball.no

En time i Bergen Boblefotballs idrettshall inkluderer:
– 8 bobler
– Halleie
– Musikkanlegg
– Garderober/dusj
– Fotball
– Vester
Det er også muligheter for serveringsrom m/pizzabestilling.

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri. Konseptet vårt henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”. De har spesialisert seg på burritos, men tilbyr også tacos, nachos, bowls og churros. Som student ved HVL får du 20% på all mat og dispenser brus ved fremvisning av gyldig studentbevis! Bestiller du via Los Tacos legger du inn promokoden HVL2019 for å få tilsvarende rabatt.

Som samarbeidspartner kan Los tacos også tilby catering.

For mer informasjon: http://lostacos.no/

Alle organisasjoner og linjeforeninger som har avtale med BTS får bruke storkunde avtalen med Pizzabakeren. For mer info om hva denne avtalen går ut på ta kontakt med Eksternansvarlig i BTS. Pizzabakeren har også rabatter til alle studenter ved fremvisning av gyldig studentbevis. Du får valgfri stor pizza til 159,-.

(NB! En pizza per studentbevis)

Telefonnummer: 55 27 07 00

Sponsorer

Akademika er din bokhandel på campus Kronstad! Vår butikk på HVL har alt du trenger til dine studier på høgskolen. I semesterstart har vi mange gode tilbud, enten pakketilbud eller enkeltvis.

Last ned Akademika-appen i dag og få 50% på hver femte bok du kjøper med bokkortet.

Kulturstyret er Velferdstinget i Bergens utøvende organ for kulturpolitikk.

De bevilger årlig rundt 1,5 millioner kroner til studentkulturen i Bergen. Kulturstyret skal bidra til å styrke den kulturelle aktiviteten og det sosiale tilbudet til bergensstudenter tilknyttet Studentsamskipnaden på Vestlandet – Sammen.

X
X
X