Bli med!

Har det seg sånn at du har fattet interesse for denne nydelige organisasjonen og ønsker å bidra, og ikke minst ha det gøy på veien? Det er mange måter å bli med i BTS på. Mange av undergruppene har arbeidsgrupper, og om u ønsker litt ansvar vil du gjerne ta på deg et verv. Som intern i BTS har man forskjellige goder, og har mulighet til å bli med på hytteturer, julebord, internfester og mye mer!  

Studietiden er mer enn bare utdanning!

Verv som velges på Generalforsamlingen: 
Verv som velges på intervju: 

Verv

Som vervinnhaver har du gjerne ansvar for noe i en gruppe, dette kan være alt fra arrangementer, økonomi eller lederansvar. Noen verv krever mer enn andre. For eksempel vil et verv i Kjernestyret, som har ansvar for daglig drift være veldig tidkrevende med mye ansvar.

Selv om ansvaret er forskjellig, betyr ikke det at vervene er ulikt verdt. Vi er veldig fornøyd med alle vervinnhavere i organisasjonen vår. Jobben som legges ned er utrolig bra og hadde det ikke vært for alle de forskjellige studentene, hadde ikke studentersamfundet sett slik ut.

Om du ønsker å ha litt ansvar, om det er for å krydre CVen eller for å bli kjent med studenter fra forskjellige studieretninger, anbefales du å søke på et verv. Det er kanskje skummelt i starten, men samfundet står for et veldig godt samhold og kan tilby masse gøy.

Har du spørsmål til enten arbeidsgruppe eller verv er det bare å ta kontakt med oss! 

Arbeidsgruppe

Den enkleste veien inn i BTS er å bli med i en arbeidsgruppe. De fleste undergruppene i organisasjonen har en form for arbeidsgruppe, og navnet kan variere litt mellom de forskjellige. Som medlem av en arbeidsgruppe er du med å stelle istand til arrangementer, ha ansvar for en bedrift på Karrieredagen, spille eller synge i koret eller blåseorkesteret, eller kanskje er du interessert i bilder og film?

Mulighetene er mange, og det kan være en fint å bli med i en arbeidsgruppe før man velger å ta et verv f.eks. men det er ingen fasit.

Hver undergruppe har sin måte å rekruttere arbeidsgruppe så sjekk ut facebooksiden til den du ønsker å bli medlem av for mer informasjon. Eller så kan du sende en melding til hovedfacebooksiden.  

X
X
X