Ny student?

Er du ny student ved HVL-Bergen?

BTS er et studentersamfund som rommer mangfoldet på skolen. Der linjeforeningene står for det sosiale for hvert institutt og linje, står BTS for det sosiale på tvers av alle studieretningene. Selv om navnet vårt er Bergen Teknikersamfund og ble stiftet av ingeniørstudenter, har vi blitt et studentsamfund for alle studenter ved HVL etter ingeniørhøyskolen slo seg sammen med de andre høyskolene i Bergen. Dette spesielt når høyskolen flyttet til Kronstad. Med det nye høyskolebygget K2 på plass vil HVL i Bergen være samlokalisert på Campus Kronstad, og det ser vi virkelig fram til! 

Det er ikke lett å navigere seg fram til alt som skjer av studentliv på HVL og vi legger derfor fram det grunnleggende for deg her. Det finnes nemlig en god del undergrupper i BTS som driver med mye forskjellig. Alt fra aksjespekulering til revy. De forskjellige undergruppene er kategorisert i avdelinger, og disse kan du finne her:

Avdelinger

 

De forskjellige undergruppene har opptak til arbeidsgruppe/komite iløpet av semesteret og informasjonen om dette kommer som oftest på deres egne facebooksider. Man kan også verve seg til et av de rundt 80 vervene i samfundet. Informasjon om arbeidsgruppe og verv finner du her:

Bli med

Det er ikke lett å forkorte ned alt vi gjør til en side som dette, men vi oppfordrer deg til  å ta en tur gjennom nettsiden for å utforske mer, og skulle du ikke finne den informasjonen du ønsker så er det bare å kontakte oss på mail: bts.bergen@hvl.no

X
X
X