Markedsføring

Har du sett lilla gensere vandrende på skolen, eller sett navnet BTS dukke opp på sosiale medier? Kanskje har du observert en lilla bil i Bergens gater? Profilering har ansvaret for å nå ut til studentene ved HVL, campus Bergen. Målet er at alle skal kjenne til BTS, vår visjon, og hva vi kan tilby. Studietiden er mye mer enn bare lesing, og det skal studentene få oppleve selv!

BTS Bilen: I BTS er vi så heldige at vi disponerer vår egen varebil. Bilen er en Toyota Hiace, bedre kjent som Petra. Mange er redd for at Petra plutselig, en dag skal bryte sammen. Men behandler en Petra fint, gir hun dobbelt tilbake, minst! Bilen kan brukes av interne i BTS som skulle ha behov for en litt større bil for å flytte noe, eller noen. Bilen blir i hovedsak brukt av studenter og vervinnehavere innad i BTS, men linjeforeninger får en liten rabatt dersom de har avtale med oss.

Det er litt forskjellige verv i markedsgruppen: Økonomiansvarlig, Web-ansvarlig, Grafisk ansvarlig og Bilteknisk ansvarlig. Disse vervene har gjerne en arbeidsgruppe som hjelper til å drifte de forskjellige ansvarsområdene og alle svarer til Markedsansvarlig i Kjernestyret. 

English: The marketing group is responsible for the internal marketing and targets the students at Western Norway University of Applied Sciences, campus Bergen. We are making sure every students know what BTS is, what events you can attend, what we can offer and general promotion.

Ønsker du å vite mer om Markedsgruppen? Da kan du benytte kontaktskjemaet her: 

X
X
X