Idrett

BTSI er studentidrettsforeningen på Høgskulen på Vestlandet nærregion Bergen. Som studentidrettsforening ligger fokuset vårt på å samle studenter fra ulike studier gjennom å drive idrett. Vårt mål er å levere et bra idrettstilbud til studentene våre.

BTSI  tilbyr et stort utvalg av idretter,  alt fra ballsporter som fotball til svømming og klatring. Vi vet at studentidrett er viktig for studietiden, og vi er åpne for å starte nye lag dersom tilbudet vårt ikke strekker til. Vi har garantert en idrett som kan passe for deg!

Hos oss er alle velkommen, uansett om du er en erfaren fotballspiller eller en nybegynner i tennis. Vi vektlegger at alle våre medlemmer skal få et sosialt utbytte av å være en del av BTSI, og vi arrangerer ulike arrangementer gjennom året for alle lag.

Hvert år velges det inn et nytt styre som skal drive BTS idrett. Styret består av leder, nestleder, sekretær, utstyrsansvarlig, markedsansvarlig, arrangementansvarlig og økonomiansvarlig. Styret står for den daglige driften og ansvaret for at BTSI skal tilby det beste av studentidrett. Vervene velges til vår og høstvalg. BTSI er alltid på utkikk etter lidenskapelige mennesker så ikke nøl med å søke dersom det frister.

Vi garanterer samhold, idrettsglede og vennskap. Bli en del av gjengen!

Du finner oss på Facebook eller mail: Bts.idrett@hvl.no

De forskjellige lagene og idrettene vi har er å finne her:

X
X
X