Om oss

Hva og hvem er BTS?

BTS er Studentersamfundet ved Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Der Høgskulen står for det faglige, står BTS for det sosiale for alle studenter ved HVL. BTS er Norges nest eldste studentorganisasjon, stiftet i 1877. Vi har lange tradisjoner som har formet organisasjonen opp igjennom årene og gjør oss til det vi er idag. Mange av tradisjonene lever fortsatt i beste velgående, og våre mest kjente tradisjoner er forbundet med 17.mai. Vi har en representant i 17.mai-komiteen og har gjennom årenes løp vunnet flere priser i prosesjonen. Vår satireavis  TVIST-dotten blir gitt ut hvert år på 17. Mai, i tillegg bidrar vi med flåter til prosesjonen.

Les mer om vår historie her.

BTS består utelukkende av frivillige studenter som ønsker å bidra til å gjøre sin egen og andre studenters studietid så bra som mulig. Det jobbes utrolig hardt med å fylle alle studenters behov og ønsker, og organisasjonen tilbyr en rekke aktiviteter og muligheter. Dette kan være alt fra å strikke sokker til barneavdelingen på Haukeland til å handle aksjer med aksjegruppen Invest. Ønsker du å bidra til å øke tilbudet vårt eller ta et verv i BTS, så har vi valg en gang i semesteret, der DU kan stille, og få deg et verv. Send oss en melding om det er noe du lurer på. Vi slår gjerne av en prat.

 

Ønsker du å finne ut mer om de forskjellige gruppene og hvilke verv som finnes i organisasjonen, kan du finne dette i menyen til venstre.

Organisasjonskart

Her vises hvordan organisasjonen er bygget opp

X
X
X