Karrieredagen

Karrieredagen er en av Høgskolens største og mest betydningsfulle arrangementer i løpet av året, men i lys av dagens situasjon vil dette bli avholdt digitalt her på Graduateland i år. Arrangementet er for alle studenter ved HVL Campus Bergen og vil bli avholdt den 9 februar. Alle bedriftene som deltar er relevante for våre studenter, noe som gjør det mulig for bedriftene til å få direkte personlig kontakt med interesserte studenter innenfor sitt fagfelt.

Det kommer i tillegg til å bli holdt flere spennende bedriftspresentasjoner, samt noen konkurranser med kule premier! Konkurransene vil bli avholdt både på selve, men også i forkant på vår facebook side! Mer info og program for dagen blir lagt ut fortløpende.

Man må være registrert her på Graduateland for å kunne delta.

Login for brukere – BTS Karrieredagen (graduateland.com)

Opprett bruker – BTS Karrieredagen (graduateland.com)

Du kan finne linken til arrangementet under her:

BTS Karrieredagen 2021 – BTS Karrieredagen (graduateland.com)

Student under Karrieredagen?

Før og under karrieredagen kreves det mye innsats og planlegging for at alt skal gå som smurt. Er du en ivrig sjel som ønsker litt ekstra på CVen?

Hva kan DU gjøre?

Søk styret til Karrieredagen

Bli bedriftsfadder

 

Bedrift under Karrieredagen?

Kontakten mellom næringsliv og studenter er aldri så tett som på Karrieredagen. Ønsker din bedrift å vise hva dere kan by på til studentene ved HVL?

Delta:

Kontakt oss på mail for nærmere detaljer

bts.karrieredag@hvl.no

 

X
X
X