Karrieredagene

Karrieredagen er et av de største arrangmentene til BTS gjennom året. Her får næringslivet komme i kontakt med studentene og visa versa. En god mulighet til å komme i kontakt med bedrifter innenfor studieretningen sin og en super mulighet til å skaffe seg både sommer- og fast jobb. Det er ingen hemmelighet at de fleste bedriftene er private aktører, men også bedrifter fra helse og kommunal sektor er å se. Dette for at alle studieretninger skal være representert.

Karrieredagen avholdes hvert år i februar. Er du heldig får du kanskje en billett til Karriereaften?

Student under Karrieredagen?

Før og under karrieredagen kreves det mye innsats og planlegging for at alt skal gå som smurt. Er du en ivrig sjel som ønsker litt ekstra på CVen?

Hva kan DU gjøre?

Søk styret til Karrieredagen

Bli bedriftsfadder

 

Bedrift under Karrieredagen?

Kontakten mellom næringsliv og studenter er aldri så tett som på Karrieredagen. Ønsker din bedrift å vise hva dere kan by på til studentene ved HVL?

Delta:

Kontakt oss på mail for nærmere detaljer

 

 

Karriereaften

Iløpet av Karrieredagen innehar bedriftene et antall gullbilletter. Dette er billetter til den sagnomsuste Karriereaften. Har du snakket mye med en bedrift på stand gjør du kanskje et godt nok inntrykk til å motta en slik billett. Da er det bare å få på seg finstasen og gjøre seg klar til en fortreffelig kveld med mye underholdning og masse tid til mingling. Kanskje får du også en såpass god tone med bedriften at de tilbyr deg sommer- eller til og med fast jobb? Tiden vil vise, og det er bare en måte å finne dette ut på. Delta på Karrieredagen! 

Som bedrift ligger det også mye spenning i Karriereaften. Om bedriften har gjort en god jobb på stand ved å nå ut til studentene, og generelt sett gjort godt inntrykk på juryen, har bedriften mulighet til å stikke av med prisen for årets bedrift! 

X
X
X