Idrettslagene

Dette er alle idrettslagene under BTSI. BTSI er idrettsundergruppen under BTS og har kontroll på alle lagene.

Ønsker du å bli med i et av idrettslagene er det store muligheter for det. For å være en del av et av lagene kreves det at du betaler inn medlemskontigent som idrettslaget setter. Alle lagene har åpne treninger i starten av semesteret så da er det bare å spenne på seg joggebuksen og bli med. For mer informasjon rundt lagene og treningstidene kan det være lurt å søke opp sidene deres på facebook. Disse finner du ved å søke etter f.eks. «BTSI håndball» (husk BTSI forran).

Finner du ikke idretten du kunne tenke deg? BTSI er alltid åpen for nye idretter og hjelper deg selvfølgelig med å starte opp et nytt lag. Du kan sende oss en mail her. 

Cheerleading

Cheerleading er en sport med forskjellige elementer som skal utføres: stunt, kast, pyramider, turn, hopp og dans., Dans gjelder ikke om gutter er med.
Det er en super sosial sport som alle kan delta på! Den vil utfordre deg på alle områder, og viktigs at alt, vi blir ett lag, ingen blir god alene! Det trengs det absolutt INGEN forkunnskaper! Må man være myk? Nei! Må man kunne turne/danse? Nei! Vi håper og se DEG på trening sammen med oss!

Treningen er i fysakhallen.
Tirsdager 17.00-18.30
Torsdager 18.00-20.00

Har du spørsmål så send en melding!
Lagleder er Tonje Wallem Sivertsen. Kan kontaktes på 908 24 874 eller på epost Tonje.wa@hotmail.com

Basket

Dette er et helt nytt lag og passer for deg som tidligere har spilt basketball, men også for deg som alltid har hatt lyst å spille. Med andre ord, du er hjertelig velkommen uansett erfaring og ikke minst alder. Vi ønsker å starte et basketlag hvor vi spiller basket fordi det er GØY! Vi vil fokusere på et godt samhold både på og av banen.

Treningstider/Practices:
Tirsdag/Tuesday 17:00 – 18:30 L 137 Kronstad.
Torsdag/Thursday 20:00-21:30 L 137 Kronstad.

ENGLISH

If you are interested in trying Basketball, this is the place to come!
We would like you to come if you used to play basketball, but also if you have never played it before!

Ta kontakt om det er noe du lurer på/Contact me if you have any questions.
Tarald Snibsøer

48260314

Alliansen

Vi er fotballgruppen til BTSI og spiller i eliteserien i bedriftsidretten i Bergen på sommeren og i Futsalserien i vinterhalvåret. Alle studenter på høgskolen er høyst ønsket og velkommen. Vi trener mandag kl 19:00 (ute, Kronstad) og onsdag kl 18:00 (inne, Høgskolen avd Kronstad).
Treningene er lukket, men om du ønsker å være med, ta kontakt med Magnus Skrede Myrvold pr. e-post: hib-alliansen@outlook.com eller skriv til oss på melding på Andleteboka!

ENGLISH

For information about how to join the team, send a message on facebook to Magnus Skrede Myrvold or send a mail to «hib-alliansen@outlook.com»

Damefotball

BTSI Damefotball passer for alle som vil spille fotball, uansett hvor mye erfaring en har fra før, og uansett alder. Vi spiller for ha å det gøy. Vi prøver også å få til sosiale sammenkomster utenom fotballbanen. Vi deltar på ulike cuparrangementer og deltar i bedriftidrettens 7’er og 5’er serie (futsal). 7’er serien spilles på kunstgress i Vestlandshallen, og foregår fra april – oktober. Futsalserien spilles inne i hallen på Sandsli, og spilles mellom oktober – april.

Våre treningstider:
Mandag kl 17.00 i gymsalen på Kronstad
Onsdag kl 17.00 på kunstgresset på Kronstad

Følg oss gjerne på Instagram: btsidamefotball
Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Kontaktperson: Mie Astrid Prestsveen Gaustad
Trenere: Karina Kang Smørdal og Tine Pedersen

Futsal

Vi er en gjeng med gutter og jenter som spiller futsal hver torsdag 18:30 til 20:00 på Kronstad.

HIBI Futsal official page. We are a bunch of boys and girls playing futsal every thursday on 18.30 at Kronstad.

Vi har en gruppe for spillerne der det blir lagt ut mer informasjon om treninger og turneringer. We have a group with information about training and tournaments. https://www.facebook.com/groups/385668771577005/

-Lagleder Jon Einar Haraldsvik

Håndball

Laget kommer til å delta i bedriftserien, samt studentturneringer både lokalt og nasjonalt.

Treningstider/practices:
Mandag/Monday 20:00 – 21:30.
Onsdag/Wednesday 16:30 – 18:30.

På mandager er vi i idrettsbygget på Campus Kronstad og på onsdager er vi i Fantofthallen.

Vel møtt! 🙂

ENGLISH

We are the handball team on Høgskolen på vestlandet.
On mondays we practice at Campus Kronstad and on wednesdays we practice at Fantofthallen.

Hope to see you! 🙂

Klatring

BTSI Klatring en gruppe som passer for alle klatreinteresserte, enten du aldri har tatt i et tau eller setter en 8- uten problem. Det vil hovedsaklig bli klatring hver onsdag på “Trene Sammen Lehmkuhlhallen” fra kl.19-21, men vi tenker oss også at vi kommer til å arrangere klatring ute når det blir varmere og ikke minst tørrere i været. I starten er alle velkommen til å prøve et par gangen, men dersom du ønsker å fortsette i gruppen vil det være nødvendig å ha brattkortet.

Utstyr som klatresele, tau og taubrems kan lånes gratis av oss.

ENGLISH

We are the climbing group of BTS Idrett. Everybody from beginner to pro can join.
We climb every Wednesday from 19:00 until 21:00 at “Trene Sammen Lehmkuhlhallen”.

If dont have any equipment, you can borrow it from us, except shoes, that you can rent from Trene Sammen.

Athlon

Vi ønsker at dette laget skal representere BTSI på løpearrangementer som blir arrangert i løpet av sesongen. Dette er en gruppe for absolutt ALLE! Her har nivå ingen ting å si, den du konkurrerer mot er deg selv. De andre rundt deg er der for å spille deg god og gi deg matching på trening, som igjen kan øke dine prestasjoner.
Vi ønsker å dyrke lagmoralen, skape et fellesskap og et samhold som vil gi deg tårer i øynene når du forteller barnebarna hvordan studietiden var. Vi har siden oppstart av gruppen hatt løpere i blant annet Stoltzen Opp, Bergen Challenge, Bergen City Marathon. I BCM stilte vi med lag på halvmaraton-stafetten, dette kommer vi til å jobbe for fremover også!

Våre treningstider er mandag og onsdag kl.18:00. Oppmøte plass er ved benkene rett bak Cafe Michelsen på Festplassen.

ENGLISH

We wish to represent BTSI at different running events, which will be held during the semester/season.
The running group is for everyone! You do not have to be born as a runner. You can run with us regardless of your current level of fitness. You are competing with yourself. We are running together to support and motivate each other. Working out with other will keep you motivated and can increase your presentations. Our main goals are to create a good team moral, a positive environment and solidarity. We wish to create good memories during your years at college. We have competed in Stoltzen Opp, Bergen Challenge, Bergen City Marathon. In the BCM we competed with a team at the half marathon relay, and our goal is to repeat it this year.

Contact us on Facebook

Innebandy

BTS innebandy er tilbudet for alle studenter med HVL Bergen som ønsker å forbedre sinne innebandy-ferdigheter. Å være med her krever ikke noe annet enn lyst og glede! Med treninger to ganger i uken er dette en god mulighet til å ha det moro samtidig som kondisjonstreningen blir holdt ved like!

BTS står for innebandykøller og annet nødvendig for å spille.

Treningstider/practices:
Tirsdager/Tuesday, Campus Kronstad – hall L137, 1830-2000.
Fredager/Friday, Campus Kronstad – hall L137, 1700-1830

ENGLISH

BTS Floorball is an offer for all students at HVL Bergen looking to improve their floorball skills and having fun while doing it. Everything required is a smile. 2 trainings every week this is a great oppurtunity to have fun while maintaining your fitness.

BTS supplies all equipment needed to play.

Softball

Vi er et nyoppstartet lag på høyskolen som driver med Softball for jenter, der vi ønsker å samle damer på kryss og tvers av studier. Samtidig som vi driver med idrett ønsker vi også å fokusere på det sosiale med å være med på studentidrett.
 
Lagleder: Victoria Thorsen
Trener/lagleder: Karoline Baugstø

Streetdance

Streetdance er en veldig variert og leken stilkategori. Det viktigste er å ha det gøy!
Vi trener på tirsdager klokken 19-21 og på torsdager fra 18-19 i dansesalen (L132) i idrettsbygget. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med; bare ta på joggebukse og stikk innom 🙂

Medlemsskap koster 100 kr per semester.

Følg oss på instagram: btsistreetdance

ENGLISH

Streetdance is a varied and playful style, and the most important part is to have fun!
We’re dancing on Tuesdays 19:00-21:00, and Thursdays 18:00-19:00 in room L132 in the sports building by the school. You don’t need any experience in dancing to join, just put on your sweatpants and come by! =)

A membership costs 100 kr per semester.

Instagram: btsistreetdance

Contact us on Facebook

Svømming

Svømmegruppe for alle studenter i Bergen.

Treningstider:
Mandag 08:00-09:00

ENGLISH

Swimming group for all students in Bergen

Training times:
Monday 08:00-09:00

Contact us on Facebook

Tennis

Det stilles ingen krav til erfaring, og vi ønsker alle som har lyst til å være med på en sosial og morsom sport hjertelig velkommen til åpene treninger.

Send oss en melding om du har lyst til å være med!

ENGLISH

There is no requirements regarding skills, and we are welcoming everybody who feels the slightest passion for tennis. Its also social and fun!

(We have our trainings on weekends)

Contact us on Facebook

Volleyball

Ettersom treningene er for alle som studerer ved HVL campus Bergen har vi en god blanding av spillere på ulike ferdighetsnivå på trening. Derfor tror vi du vil kunne ha det gøy med oss uavhengig av tidligere erfaring.
Vi stiller for øyeblikket med fire lag i bedriftserien, som er delt inn i fire divisjoner. BTSI 1 og BTSI 2 spiller i 1. divisjon, mens BTSI 3 og BTSI 4 spiller i 3. divisjon. Begge lagene er mix-lag, så det er åpent for både damer og herrer. I tillegg deltar vi vanligvis på noen turneringer i løpet av året.

Treningstid/practices:
Mandag/Monday: 18.30 – 20.00
Tirsdag/Tuesday: 18/18:30-20 and 20-22
Onsdag/Wednesday: 18:30-20 and 20-22
Torsdag/Thursday: 17-18:30
Fredag/Friday: 18-20

Vi anbefaler interesserte volleyballspillere til å melde seg inn i gruppen BTSI Volleyball Venteliste på facebook.

Send melding til denne siden eller
mail BTSI Volleyball: hibivolleyball@gmail.com

Hilsen Frida Bjørlo Øien, Leder BTSI Volleyball.

ENGLISH

BTSI Volleyball is a subgroup of BTSI. Anyone can join regardless of skill level. We currently have four teams participating in both league matches and tournaments. All the teams are mixed gender. We encourage interested volleyballers to join the group BTSI Volleyball venteliste here on facebook.

Message this page or send a mail to BTSI Volleyball: hibivolleyball@gmail.com

With regards
Frida Bjørlo Øien, leader BTSI Volleyball.

X
X
X