LES TVIST-dotten HER!

Gratulerer med dagen kjære leser! 


Dotten har endelig blitt digital, og her kan du lese årets utgave av TVIST-dotten. Dette er den første digitalt utgitte utgaven av avisen, og vil kun være tilgjengelig i en begrenset tidsperiode. Det er med tungt hjerte jeg må meddele at årets utgave IKKE har blitt trykket, dette på grunn av logistikk rundt eventuelle sendinger og utleveringer.

Årets utgave av TVIST-dotten dekker alt fra 17. mai programmet til nye avsløringer som vil ryste verden. Her er det bare til å lene seg tilbake i godstolen med en god kopp kaffe eller litt champagne og nyte artikler som vil sjokkere deg og få deg til å le høyt! 

Denne avisen er som alltid laget av frivillige studenter som har jobbet tidlige morgener og sene kvelder for at du skal kunne nyte satire av ypperste kvalitet. Vi er derfor helt avhengige av salgsinntektene vi får inn for å kunne gi ut avisen i år og i årene som kommer. Som alltid er det du som bestemmer prisen!!

 

PS: Hvis du er allergisk mot tøys og tull, anbefaler vi at du ikke leser videre!

 

Mange hilsner og gratulasjoner

Anna S. Nøstbakken

Redaktør, TVIST-dotten

TVIST-dottens Vippsnummer: 

X
X
X